Dostava

Proizvode raspoložive na skladištu šaljemo radnim danom najkasnije 24 h nakon evidentiranja primitka uplate (može potrajati dan ili dva ovisno o banci) Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

U slučaju da proizvod nije trenutno raspoloživ, kontaktirat će Vas naš djelatnik i obavijestiti Vas kada smo u mogućnosti isporučiti Vašu narudžbu .

Cijena dostave iznosi 7€ na više po paketu.

*Za proizvode iznad 35kg težine, dostava se naplaćuje neovisno o iznosu proizvoda.

Dostava na otoke naplaćuje po posebnoj tarifi i cjeniku dostave Alati Matić.

Prilikom slanja Vaše narudžbe poslat ćemo Vam e-mail s obavijesti o slanju i kojom kurirskom službom je narudžba poslana.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati pismenim zapisom na dostavnici dostavnom radniku ili prijaviti prodavatelju .

Kada mogu očekivati paket nakon narudžbe i plaćanja?

Narudžbe, one koje su uplaćene, su isporučene u roku od 1-3 radna dana. Svoj paket možete očekivati 2-5 radna dana (ovisno o lokaciji) nakon preuzimanja paketa od dostavne službe.

Dostava za otoke je ovisna o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije. Dostava na otoke ovisi o uvjetima i mogućnostima dostavne službe. 

Dostava se ne vrši subotama, nedjeljama ili blagdanima.

Mogu li dogovoriti termin dostave koji mi odgovara?

Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.

Hoću li dobiti potvrdu narudžbe?

Da, nakon izvršene narudžbe kupac prima potvrdu putem e-maila, u roku od nekoliko minuta od potvrde narudžbe.

Mogu li preuzeti svoj paket u vašoj poslovnici?

Možete! Paket je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, na adresi Selska Cesta 67, 10360, Sesvete, radnim danom od 08,00 do 16,00 sati, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na broj 098 727 222 (možete nas na isti broj kontaktirati na WhatsApp aplikaciji).

Ovaj način preuzimanja paketa ne uključuje cijenu dostave.

Kako se vrši dostava? 

Dostavu vršimo putem GLS i INTIME dostavljačke službe.

Kako ću znati kada je moj paket poslan? 

Nazovite na naš broj telefona 098 727 222.

Hoću li dobiti obavijest o dostavi na dan isporuke paketa?

Na dan isporuke paketa na vašu adresu, primate SMS od dostavne službe o točnom vremenu kada će paket stići.

Imam li neku dužnost nakon što primim paket?

Kao Kupac dužni ste prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Osim toga, obavezani ste prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Što ako je proizvod različit od naručenog?

U slučaju da Vam je isporučen proizvod različit od onog kojeg ste kupili, imate pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće imate pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvodate ste dužni vratiti krivo dostavljen proizvod.

Plaćanje

Cijene

Sve cijene su prikazane u Eurima (EUR), a u cijene je uključen PDV.

Popust se ne odnosi i ne obračunava na kupovinu akcijskih artikala i artikala izdvojenih iz ponude.

Uvjeti kupnje

Kako naručiti robu?

 • Svaki korisnik može pregledavati i kupovati artikle bez prethodne registracije. 
 • Kada se odlučite za kupovinu artikla, odaberite artikl, odaberite opciju artikla ako postoji, unesete količinu,  te kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”. Sadržaj košarice možete pregledati u gornjem desnom kutu na svakoj stranici.
 • Pojedinačni artikl možete ukloniti iz košarice, ili mu izmijeniti količinu klikom na košaricu, gdje će Vas sustav odvesti u pregled cijele narudžbe. Tu možete na svakom odabranom artiklu izmijeniti količinu ili ga ukloniti iz košarice.
 • Prilikom završetka kupnje morate unijeti svoje podatke. Mjesto za unos podataka nalazi se iznad odabranih artikala u košarici. Kupac mora unijeti sve tražene podatke označene zvjezdicom *.  Na kraju kupac klikom na sigurnosni okvir “reCaptcha V2” pri vrhu potvrđuje da se radi o fizičkoj osobi, a ne o zlonamjernom robotu.
 • Kupac može unijeti druge podatke za dostavu koji se razlikuju od podataka za plaćanje.
 • Kupac bira način dostave odabirom liste “Način dostave” ispod odabranih artikala.
 • Cijena dostave iznosi 7€ na više. 
  *Za proizvode iznad 35kg težine, dostava se naplaćuje neovisno o iznosu proizvoda.
  U košarici je izračunat ukupni iznos vaše narudžbe zajedno s troškovima dostave.
  • Ako je kupac odabrao način plaćanja “Online karticama” nakon prihvaćanja uvjeta, i klikom na gumb “Potvrdi narudžbu” bit ćete prebačeni na stranicu CorvusPay sistema za online naplatu karticama. Nakon uspješne naplate sustav će kupca vratiti na našu stranicu, uz potvrdu uspješene naplate. Kupac će na e-mail dobiti potvrdu o uspješnoj transakciji, te potvrdu koju mora predočiti prilikom dostave, ili osobno u maloprodajnom dućanu Selska 67, 10360 Sesvete, Hrvatska, ako je prethodno odabrao način dostave osobno u poslovnici.
  • Ako je kupac odabrao način plaćanja “Virman”, nakon prihvaćanja uvjeta, i klikom na gumb “Potvrdi narudžbu” na mail će dobiti potvrdu o statusu narudžbe sa svim podacima kupnje i načinu plaćanja odabrane robe. Nakon što kupac virmanski plati robu, dužan je poslati prodavatelju potvrdu uplate, kako bi prodavatelj ažurirao status narudžbe, te pripremio robu za kurirsku službu, ili za kupca osobno, ako je kupac prethodno odabrao način dostave osobno u poslovnici.
 • Dostavu vrši kurirska služba GLS i INTIME, po prethodno navedenim cijenama i uvjetima.

Uvjeti kupnje


Općenito


Ovi uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj Internet trgovini. Alati Matić d.o.o.  je prodavatelj, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom procesa kupovine. Proizvodi su namijenjeni prodaji isključivo na području Republike Hrvatske. Kupovinom proizvoda u Internet trgovini prihvaćate sve uvjete prikazane u nastavku teksta.


Točnost sadržaja

U našoj Internet trgovini uvijek nastojimo što točnije prikazati opise, slike i cijene ponuđenih proizvoda. Unatoč našim nastojanjima povremeno se mogu dogoditi određene manje greške ili nedosljednosti.


Dostupnost proizvoda

Stanje na našem skladištu pratimo redovito te u skladu s tim svakodnevno ažuriramo podatke u našoj Internet trgovini. Ipak, ponekad se može dogoditi da je proizvod prikazan u našoj Internet trgovini, iako ga više nema na skladištu. U takvom slučaju ćemo vas o tome obavijestiti, a vi možete promijeniti ili otkazati narudžbu.


Cijene

Sve cijene su prikazane u Eurima (EUR), a u cijene je uključen PDV.

Popust se ne odnosi i ne obračunava na kupovinu akcijskih artikala i artikala izdvojenih iz ponude.

Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se na jedan od sljedećih načina:

 • putem web-shop košarice
 • e-mailom  info@alati-matic.hr
 • telefonima u radno vrijeme pon-pet 07:00 – 18:00, subota 07:00 – 15:00 na
  • +385 (0) 98 / 727 222
  • +385 (0) 92 / 3354 551
 • naručene proizvode možete preuzeti i u našoj poslovnici na adresi Selska 67, 10360 Sesvete


Plaćanje

U Internet trgovini proizvode možete odabrati plaćanje:

 • virmanom
 • karticama:
     – MasterCard – jednokratno
     – Maestro – jednokratno
     – Visa – jednokratno
     – Diners – jednokratno
 • pouzećem/gotovinom – ova opcija vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini. 
image 3 Alati Matić Alati vrhunske cijene i kvalitete
MasterCard
Maestro
Visa
Diners

Koji su načini plaćanja narudžbe?

U internet trgovini alati-matic.hr možete platiti:

 • Pouzećem – u gotovini

Plaćanje pouzećem se vrši u isključivo gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja paketa na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 • Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ako ste odabrali virmanski načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti potrebne podatke za uplatu, odnosno podatke za ispunjavanje opće uplatnice. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune, odnosno putem banke ili pošte. U poziv na broj upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail sa potvrdom Vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate sa narudžbom. Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.

Podaci za virmansku uplatu su:

Alati Matić d.o.o.

Adresa

Uplatite iznos narudžbe na:

IBAN

 • Karticama – Diners, Mastercard®, Visa i Maestro®

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav CorvusPay.

Da li je PDV uključen u cijenu proizvoda?

Da, PDV je već uključen u konačnu cijenu proizvoda.

Matični podaci tvrtke:

Sjedište

Alati Matić d.o.o

Prečnica 2

10370 Dugo selo 

Maloprodaja:

Poslovnica 1

Selska ulica 67

10360 Sesvete

Matični podaci

OIB: 15146313695

IBAN: HR6024020061100495085

Direktor: Nikola Matić

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti